Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groothandel start shop-in-shop groente & fruitstore

Tholen - Zonder dat ze de concurrent van hun eigen klanten worden, heeft Frankort & Koning een manier gevonden om consumenten beter te leren kennen. Ze hebben in samenwerking met groentespeciaalzaak Veers oet Wieck uit Maastricht een shop-in-shop groente & fruit concept store geopend in tuincentrum bijSTOX in Roermond.



Leren
"Het was het idee van ondernemer Peter Stox die ons benaderde met de vraag of we de winkelruimte in zijn tuincentrum wilden vullen. Daar zijn we serieus mee aan de slag gegaan. Het is zeker niet de bedoeling om een speciaalzaak te starten met een uitgebreid assortiment. We zien dit echt als mogelijkheid om in contact te komen met consumenten en daarvan te leren. We houden het assortiment beperkt, het gaat vooral om seizoensgebonden producten en impulsartikelen. Op termijn is het ook een geschikt platform om nieuwe producten en concepten uit te testen", vertelt Martijn van den Berg van Frankort & Koning. "De locatie is perfect. Roermond ligt op een half uur rijden van Venlo waar wij zijn gevestigd. Bezoekers hoef je niet te werven, zeker in de zomermaanden brengt een zeer groot aantal consumenten een bezoekje aan het tuincentrum."

Meloenen
Met dit mooie weer is het perfect om meloenen te verkopen, dus die liggen deze dagen in deKas. Net als asperges, aardbeien, blauwe bessen en ander zachtfruit. Daarnaast biedt deKas gerelateerde producten aan zoals de fruitijsjes van Sprimfruits en appelsap van de Van Appeven appeltap. Personele invulling gaat in samenwerking met Veers oet Wieck. Er is ook een website met meer informatie over de deelnemende partijen in deKas: www.dekasroermond.nl