Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Demonstraties van kwaliteitsmeters op CPMA Vancouver

Op de CPMA-beurs in Vancouver worden oplossingen gedemonstreerd van Felix Instruments - Applied Food Science. De demonstraties zijn te zien bij de QA Supplies-stand.

Chelsea Gaya, die als Marketing Manager voor Felix Instruments - Applied Food Science werkzaam is, zal aanwezig zijn bij demonstraties van de F-750 Produce Quality Meter. Ook zal ze de nieuwste uitbreiding van de Produce Quality Meter laten zien. Dit betreft Fruit Maps: een interactieve functie die de oogst in kaart brengt. 


De F-940 Store It Gas Analyzer

Volgens Felix Instruments heeft de F-750 Produce Quality Meter veel succes gehad bij het geven van prognoses voor de oogstdata van verschillende AGF-soorten, zoals avocado's, appelen, peren, kersen, kiwi's en mango's. Felix Instruments - Applied Food Science biedt diensten aan om starter modellen voor AGF-soorten te ontwikkelen, die op dit moment nog niet voor handen zijn. Ook kunnen de oplossingen van Felix Instruments tijdelijk worden gehuurd. Op deze manier kan een teeltbedrijf eerst de mogelijkheden van de systemen van Felix Instruments zelf uitproberen, voordat er daadwerkelijk in wordt geïnvesteerd. 

De F-940 Store It Gas Analyzer zal ook in Vancouver te zien zijn. Volgens Felix Instruments heeft de F-940 Store It Gas Analyzer zichzelf al bewezen bij een groot aantal pakstations en opslagplaatsen. De F-940 Store It Gas Analyzer geeft een snelle en nauwkeurige meting van de hoeveelheid ethyleen, CO2 en O2 die op de locatie aanwezig is. De Store It is ontwikkeld met het oog op kwaliteitsmanagement. Door de rijpingsgassen tijdens het opslagproces te controleren kan de houdbaarheid worden verbeterd en kan uitval door bederf worden voorkomen. 

Voor meer informatie:
Chelsea Gaya
Felix Instruments
Tel: +1 (360) 600 0297
Publicatiedatum: