Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jan Bakker nieuw CEO Eurogroep en TTA

Op 2 april heeft Jan Bakker Simon den Hartigh opgevolgd als CEO van Eurogroep en TTA. Jan Bakker was Technisch Directeur en is nu verantwoordelijk voor de operationele activiteiten van de Eurogroep-bedrijven en TTA.


Jan Bakker

Met Bram Verschoor als Commercieel Directeur ontstaat een tweekoppige directie. Door deze en andere recente wijzigingen in structuur zullen de bedrijven beter in staat zijn om de groeiplannen voor de toekomst te faciliteren en in te spelen op de ontwikkeling van de dynamische marktomgeving waarin zij opereren.

In 2017 is dit wijzigen van de structuur ingezet en is voor ieder bedrijf een kernteam gecreƫerd waarin meerdere disciplines vertegenwoordigd zijn. Ieder team wordt ingevuld door hooggekwalificeerde en zeer ervaren engineers die van idee tot realisatie betrokken zijn bij de uitvoering van een project. Door de overlap van processen en expertises profiteren klanten van synergie binnen de bedrijven. Dankzij de nieuwe focus kunnen Eurogroep en TTA klanten de beste kwaliteit en service bieden zowel in het heden als in de toekomst.

De ontwikkelingen permitteren eigenaar Simon den Hartigh zich toe te leggen op business development, facilitaire projecten en de langetermijnvisie van de verschillende bedrijven. In zijn toezichthoudende rol blijft hij nauw betrokken bij de organisatie.

Voor meer informatie:
Tuinbouw Technisch Atelier
Van Beukelaarweg 45
2971 VL Bleskensgraaf
Tel: +31 (0) 184 69 11 05
Fax: +31 (0) 184 69 11 07
info@tta.eu
www.tta.eu
Publicatiedatum: