Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw vers sap met avocado

Groene sappen momenteel enorm populair

Het in heel Zwitserland bekende fruitsapmerk Michel breidt haar assortiment aan gekoelde verse sappen uit met de nieuwe 'Michel Pure Taste avocado-spinazie-mango'. Daarmee springt zij in op de trend van groene sappen. Daarbij worden verse groenten en vers fruit koudgeperst en door middel van een hogedrukprocedure houdbaar gemaakt. Het resultaat smaakt minstens zo goed als zelfgemaakt.



Sinds september 2017 produceert en distribueert drankenproducent Rivella onder haar traditionele merk Michel ook gekoelde verse sappen. Met de nieuwe 'Michel Pure Taste avocado-spinazie-mango' wordt het gekoelde verse sappen assortiment uitgebreid met een nieuwe smaak en kleur. "Vooral bij gezondheidsbewuste consumenten zijn groene sappen en smoothies momenteel heel populair", zegt Matthias Weishaupt, marketingleider van Michel, over de beweegredenen voor de lancering van het nieuwe product. Wat de marktkenner daarbij bijzonder verbaast: avocado is een echte trend maar in het fruitsapbereik ziet men avocado nog nauwelijks. Wie verwacht dat 'Michel Pure Taste avocado-spinazie-mango' naar groenten smaakt wordt verrast. Koudgeperst fruit zoals mango en banaan geven het groene sap een bijzonder fruitige touch.



Michel Pure Taste 'avocado-spinazie-mango' vult sinds eind maart 2018 de drie bestaande varianten 'sinaasappel', 'passievrucht-banaan-sinaasappel' en 'aardbei-sinaasappel-rode biet' aan. Een flesje bevat 250 ml. De verse sappen zijn onder andere te vinden in het koelschap van tankstationshops van Coop Pronto, bij Manor en in geselecteerde bakkerijen en tearooms. Speciaal voor restaurants en hotels is er bovendien 'Michel Pure Taste sinaasappel' en 'Michel Pure Taste aardbei-sinaasappel' in een grote 1 liter fles.

Verdere informatie over Michel Pure Taste is te vinden op: www.michel.swiss.

Voor verdere informatie:
Rivella AG
Neue Industriestrasse 10
CH-4852 Rothrist
T +41 (0)62 785 41 11
F +41 (0)62 785 44 36
www.rivella.com
Publicatiedatum: