Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Soiltech:

Reeks innovaties en verbeteringen met dank aan R&D

De afgelopen maanden heeft Soiltech hard gewerkt aan diverse innovaties en
verbeteringen ten aanzien van producten en verpakkingen. De innovaties en verbeteringen zijn het resultaat van investeringen in R&D.

Jerrycan
Als eerste heeft Soiltech een UN gekeurde jerrycan in de markt geïntroduceerd Misschien heeft u ze al gezien, de nieuwe kannen die het uitschenken van de Soiltech producten een stuk gemakkelijker laat verlopen. De kan is voortaan voorzien van twee tuiten. Een grote schenktuit en een extra ontluchtingsstukje. Als beiden opengedraaid worden, kan men voortaan in een gestroomlijnde gang het product uitschenken. Dit zorgt er tevens ook voor dat doseren een stuk vlekkelozer zal verlopen. Bekijk hier het filmpje.

Verbeterde Life-range producten
Naast de nieuwe kannen zijn ook onze Life-range producten vernieuwd. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om de praktische verwerking van alle Life-range producten te verbeteren. Door een aanpassing in het productieproces zakt het
product niet of nauwelijks uit. Hierdoor blijft de suspensie uniformer waardoor er niet meer opgemixt hoeft te worden (m.u.v. IBC's), maar schudden volstaat. Met de verbetering van de nieuwe kannen zullen de Life-range producten in de
praktijk eenvoudig verwerkt kunnen worden.

Drie nieuwe producten in de Life Organic Range

Naast de verbetering van de bestaande producten hebben we het afgelopen jaar ook hard gewerkt aan de uitbreiding van de Life-Organic Range die gebruikt mag worden in de Nederlandse biologische landbouw. Hierdoor is er een range ontstaan van:

• Dia-Life Organic (Si)
• Gyp-Life Organic (Ca) NIEUW
• Lime-Life Organic (Mg) NIEUW
• Phos-Life Organic (Ca, P) NIEUW

Optima Soil Humi-B
Optima Soil Humi-B is nieuw in de productrange van Soiltech en is de vervanger van Liquid Boron Humate. Het is een zuivere humine met 2,0% gebufferde borium. Ideaal tijdens de opstart van het seizoen. Het is als gebruiksklare, vloeibare oplossing
een makkelijke toepassing. Borium is als spoorelement vrij instabiel en spoelt gemakkelijk uit in bodems met een laag humusgehalte. Met Optima Soil Humi-B worden de voordelen van humaten met die van borium gecombineerd.

Voordelen:
- Buffert nutriënten in de bodem.
- Promoot bodembiologie en in het bijzonder de schimmelbiomassa.
- De bloem-, vrucht- en zaadontwikkeling wordt verhoogt.
- Stimuleert knolzetting.
- Bevordert het suikertransport naar de wortel waardoor de wortelgroei wordt gestimuleerd.
- Ideaal te combineren met Fytaforce® Soil.

Klik hier voor het productinformatieblad.

Voor meer informatie:
Soiltech
www.soiltech.nl
info@soiltech.nl

Publicatiedatum: