Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Machine verwijdert kern uit sla en maakt floretten van bloemkool en broccoli

De DCM-serie zorgt voor een snelle, efficiĆ«nte maar zachte verwijdering van de kern van het product op een geautomatiseerde manier uit ijsbergsla, kropsla en soortgelijke sla soorten evenals het maken van floretten van broccoli & bloemkool. 
 
Overschakelen naar verschillende producten/recepten wordt heel gemakkelijk bereikt door quickrelease systemen wat het wisselen van de verschillende snij/knipkoppen zeer snel en eenvoudig maakt. Daarnaast is er een programma/recept selectie via het HMI / touchscreen. De HMI geeft duidelijke instructies aan de operator om hen te helpen met de programmawijzigingen die nodig zijn bij het overschakelen naar andere producten. 



Een extra snij- /verdeeleenheid is achter de snij/knipkop geplaatst. Hierdoor kan het product worden verdeeld in 2,4,6,8 stuks, afhankelijk van welk mes wordt gebruikt. Deze snijeenheid is ppl uitgerust met een snel ontgrendeling, waardoor verschillende eenheden snel en gemakkelijk kunnen worden verwisseld wanneer dat nodig is. 

De snijkoppen/messen en de productpockets actuator worden aangedreven door een dubbel servobesturingssysteem dat ook zorgt voor een stabiele stansfer van producten naar de snijkoppen (versnelling en stopzetting van de pocketbelt, evenals de knipkoppen wordt servogestuurd). 



De DCM-serie is hygiĆ«nisch ontworpen EHEDGE en zeer gemakkelijk schoon te maken en eenvoudig toegankelijk voor onderhoud, volledig vervaardigd uit roestvrij staal (304) en foodgrade polymeren waar van toepassing. 

Voor meer informatie:
Synergy Systems
Sprendlingenpark 25
5061 JT Oisterwijk
+31(0)85 049 17 60

Publicatiedatum: