Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding assortiment in 2018 voor NatureFresh Farms in Ontario

In de kassen van NatureFresh Farms in Leamington, Ontario (Canada) is de productie voor het 2018 seizoen volledig opgestart. Naast paprika's, tomaten en komkommers zal het bedrijf vanaf nu biologische paprika's en biologische minipaprika's aan gaan bieden.

Als grote paprikateler in Noord-Amerika verheugt NatureFresh Farms zich naast de voortzetting van het aanbod rode, oranje en gele gewone paprika's in de uitbreiding van het assortiment met biologische producten ten behoeve van de Noord-Amerikaanse consument.


NatureFresh Farms' medewerker Benny Teichroeb
 
NatureFresh Farms gebruikt dezelfde teeltprocessen in Ontario als in Ohio om de Tomz snoeptomatenlijn te produceren en vanaf beide vestigingen dezelfde smaak en kwaliteit aan te kunnen bieden. Het 'Tomz Snacking Tomato' segment omvat rode, oranje en gele pruimtomaten, cocktail- en cherrytomaten, evenals de nieuwe, nóg kleinere Tomberry tomaten. "De Tomz-lijn wordt verkocht in een opvallende, handige verpakking, die direct in het oog zullen springen wanneer ze dit seizoen in de winkel liggen," volgens het bedrijf.

NatureFresh Farms produceert ook lange Engelse en mini komkommers. Dankzij een recente uitbreiding zullen deze komkommers jaarrond verkrijgbaar zijn. 


 
In de Ontario-kassen geteelde producten zullen vanaf april 2018 door het bedrijf naar Noord-Amerikaanse retailers worden verzonden. Retail Account/Inkoopmanager Niels Klapwijk zegt dit seizoen vooral enthousiast te zijn over de grote verscheidenheid aan in Ontario geteelde producten, die nu worden aangeboden door NatureFresh Farms: "Zo vestigt NatureFresh zich sterker als een leider binnen de AGF-sector. Deze vorm van groei is heel spannend voor het bedrijf."

Voor meer informatie:
Kara Badder
NatureFresh Farms
Tel: +1 (519) 326-1111 ext. 3215
Publicatiedatum: