Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fluence belicht moderne cannabiskas

MedMen heeft Fluence VYPRx PLUS groeilicht geïnstalleerd in de nieuwe cannabiskas van het bedrijf. Met 100% LED-licht kan MedMen consistent jaarrond hoogwaardige cannabis leveren en de bedrijfskosten en het energieverbruik laag houden in vergelijking met traditionele hogedruknatriumlampen (HPS).



Andrew Modlin, voorzitter en medeoprichter van MedMen, zegt dat ze de afgelopen jaren nauw met Fluence hebben samengewerkt om de cannabisteelt te verbeteren. "We zetten nu de standaard voor de sector door Fluence LED-licht te gebruiken in de meest hightech cannabiskas van het land. Met Fluence vermijden we seizoensvariaties in productie, hebben we de laagste bedrijfskosten en zijn we ook nog milieuvriendelijk."

De Fluence VYPRx PLUS LED-lampen bij MedMen Mustang leveren een gemiddelde fotosynthetische fotonfluxdichtheid (PPFD) van maximaal 500 μmol/m2/s om het hele jaar door zonlicht aan te vullen, wat jaarrond resulteert in een consistentere hogere kwaliteit gewas.


Fluence VYPRx PLUS LED-licht in de MedMen kas (codenaam 'MedMen Mustang) in Sparks, Nevada

Voordelen voor MedMen door het gebruik van Fluence VYPRx PLUS LED-licht:
  • Voldoen aan de groeiende vraag, zoals eerder werd gedaan in Los Angeles, Californië, waar MedMen de oogst met 157% verhoogde door gebruik van Fluence LED-licht. 
  • Volumeverhoging: de VYPRx PLUS levert hoge niveaus uniforme PPFD, waardoor MedMen de fotosynthese in elke plant kan verhogen, wat resulteert in grotere oogsten.
  • Kwaliteitsverbetering, door het breed spectrumlicht gericht op de belangrijkste fotoreceptoren die verantwoordelijk zijn voor een verbeterde plantontwikkeling.
  • Energiebesparing. Het gebruik van een moderne kas met efficiënte LED-technologie in plaats van traditionele HPS-lampen resulteert in een flinke verlaging van het energieverbruik, de bedrijfskosten en de koolstofvoetafdruk.
  • Optimaal ruimtegebruik: met een innovatief, tweelaags ontwerp dat niet mogelijk is met traditionele HPS-verlichting, halveert MedMen het ruimtegebruik.
"De MedMen Mustang kas vertegenwoordigt de toekomst van commerciële cannabisteelt en we zijn er trots op een rol te spelen in de vooruitgang van de sector," zegt Nick Klase, CEO en medeoprichter van Fluence Bioengineering. "We waren vereerd toen MedMen in 2016 Fluence koos voor hun verticale teeltbedrijf in Los Angeles en nu zijn we blij met hun beslissing om VYPRx PLUS ook in de Mustang kas in te zetten."

Voor meer informatie:
Fluence Bioengineering
4129 Commercial Center Drive
Suite 450
Austin, TX 78744
512-212-4544
info@fluencebioengineering.com
www.fluence.science

MedMen
www.medmen.com
Publicatiedatum: