Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kasgroententeler Mucci Farms onderscheiden met twee awards

Mucci Farms heeft bekend gemaakt dat het twee awards in de wacht heeft gesleept tijdens de Inaugural Viva Fresh Gateway to Innovation Awards. Mucci's 'Veggies to Go'-verpakking viel in de prijzen in de categorie meest innovatieve groenteverpakking/ POS-oplossing. Daarnaast won het bedrijf de award voor de meest innovatieve applicatie met haar Mucci International Logistics App, die ontwikkeld werd om de communicatie binnen de toeleveringsketen te verbeteren.

"We zijn er trots op dat we erkenning krijgen voor onze Veggies to Go binnen de sector," legt productontwikkelaar Fernanda Albuquerque uit (rechtsboven). "We hebben geprobeerd een meeneem-verpakking voor gezonde snacks te ontwikkelen die jong en oud aan zal spreken." Snackverpakkingen vormen een noodzakelijke uitbreiding binnen het AGF-assortiment. De Veggies to Go-verpakking wist ook de aandacht al te trekken op de CPMA, PMA Fresh Summit en tijdens de prestigieuze Packaging Consortium Awards. 


Veggies to Go

De Mucci Logistics App verkeert nog in de beginfase en wordt momenteel getest door een aantal retailpartners. De app maakt communicatie tussen het logistieke team van Mucci Farms, de retailer en de chauffeur mogelijk om de efficiĆ«ntie van de toeleveringsketen verder te verbeteren en de voedselveiligheid te verhogen. Door het ordernummer in te voeren, kunnen partners realtime zien waar hun zending zich bevindt. "Met deze applicatie kunnen onze klanten hun zending volgen via GPS en ontvangen zij een notificatie wanneer er bijvoorbeeld vertragingen zijn," legt logistiek manager Bryan Miller uit. 

De winnaars van de awards werden op 7 april tijdens de vierde editie van de Viva Fresh Expo in Texas bekendgemaakt. 


Voor meer informatie:
Ajit Saxena
Mucci Farms
Tel: +1 (519) 326-8881
Publicatiedatum: