Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Solidus Solutions, massief kartonnen opzettray voor Chinese groenten:

"Uiteindelijk wil je dat je product in perfecte staat aankomt bij de klant"

In samenwerking met Freshchoi heeft Solidus Solutions een massief kartonnen opzettray ontwikkeld voor het verpakken van diverse Chinese groenten. De verpakking is voorzien van een vochtwerende PE coating en offsetbedrukking die het product duidelijk herkenbaar maakt in de AGF-sector.



"Freshchoi, een kweker van diverse Chinese groenten gevestigd in Berkel en Rodenrijs, meldde zich bij ons omdat zij op zoek waren naar een sterkere verpakking voor hun product", aldus Lauran Jansen, Sales Manager bij Solidus Solutions.
 
Vochtwerend
Jan-Willem Schinkelshoek, mede-eigenaar van Freshchoi, gaf in het eerste gesprek met Solidus Solutions aan dat het product vaak in vochtige omstandigheden in de verpakking gaat. "Een eis van ons was dat de verpakking er nog goed uitziet na koeling en transport. Uiteindelijk wil je dat je product in perfecte staat aankomt bij de klant", vertelt Jan-Willem.

Het massief karton van Solidus Solutions leent zich hiertoe. Het karton kan namelijk voorzien worden van een PE coating (een vochtwerende barrière) die zorgt voor een blijvende sterkte van de verpakking na aanraking met water.

Hoogwaardige bedrukking
"Voorheen werd het product afgezet in een 1 kleur volvlak verpakking waarin Freshchoi niet onderscheidend was ten opzichte van de concurrentie. Het zou een gemiste kans zijn geweest om de naam Freshchoi bij de ontwikkeling van de nieuwe verpakking hierin niet direct mee te nemen", vertelt Lauran. "In samenwerking met Schinkelshoek Communicatie is dus besloten een sterke, vochtwerende massief kartonnen opzettray met een nieuwe klantspecifieke offsetbedrukking te produceren."

Dit maakt dat kort na de introductie van deze tray de consument al rechtstreeks specifiek naar het Freshchoi product vraagt. "We zijn nu met deze unieke verpakking duidelijk herkenbaar in de markt", sluit Jan-Willem af.

Voor meer informatie:
Solidus Solutions
www.solidus-solutions.com

Lauran Jansen
T: +31 (0)6-20 43 71 93
E: lauran.jansen@solidus-solutions.com
Publicatiedatum: