Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ridder Climate Screens heeft nieuwe Global Account Manager

In navolging van de snelle groei van hun exportactiviteiten is Jose Carretero toegetreden tot Ridder Climate Screens als Global Account Manager. Door de aanwerving van Jose kan Ridder Climate Screens beter tegemoet komen aan de toenemende wereldwijde vraag naar klimaatschermen voor in de kas.


 
José Carretero is een bekende naam in de tuinbouw. Hij brengt een schat aan kennis mee en een brede achtergrond in de internationale tuinbouw. Als accountmanager heeft Jose meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van kasautomatisering, klimaatschermen en tuinbouwmechanisatie.

"Met José Carretero breiden we ons team uit met een ervaren internationale accountmanager met een groot netwerk. Zijn kennis en steun zal ons helpen onze activiteiten verder uit te breiden en ons merk op wereldwijde schaal uit te bouwen," zegt Mario Scherpenzeel, business unit manager van Ridder Climate Screens.

De in Spanje geboren José woont ondertussen al meer dan 25 jaar in het Nederlandse Westland. In zijn vrije tijd is José een actief rugbyspeler, net als zijn twee kinderen. Hij heeft veel gereisd; in Midden-Amerika, delen van Zuid-Amerika, West-Europa en naar sommige landen in het Midden-Oosten. Als Global Account Manager zal José zich wereldwijd bezighouden met de activiteiten van Ridder Climate Screens en zal ondersteuning bieden aan telers, installateurs en kassen met de klimaatoplossingen van Ridder.

Voor meer informatie:
Ridder Climate Screens
Jose Carretero
Global Account Manager
Cell: +31683434340 

Publicatiedatum: