Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Demokas Enza Zaden weer open voor bezoek

De Enza Zaden tomatendemokas in 's-Gravenzande is weer open voor bezoek. Net als vorig jaar bestaat de demokas uit twee locaties. Op de locatie bij Triomaas staan alle fijnere typen en de rassen voor de specifieke smaaksegmenten. Onze rassen in alle andere gangbare typen zijn te bekijken op de locatie bij Van Heijningen-Franke. De demokas is op afspraak te bezoeken.



Smaak
Op onze locatie bij Triomaas voert 'Smaak' de boventoon. Dit jaar veel aandacht voor een aantal smaakvolle ontwikkelingen in de ruimte tussen cocktail en fijne trostomaat. Het snacksegment komt ruim aan bod en ook tonen we u enkele experimentele nieuwigheden. Een van die nieuwigheden is de cocktailtomaat
Annaïsa. "Deze tomaat is met recht één van de uitblinkers. Dit ras heeft de juiste combinatie van smaak, houdbaarheid en productie. De dieprode kleur met glans zorgt voor een mooie presentatie en de vlakke trossen maken het ras makkelijk te verwerken," aldus Enza.

Grovere types
Op onze locatie bij Van Heijiningen-Franke dit jaar speciale aandacht voor de losse tomaat E15M.41000 en de middel-fijne trostomaat Marvelleza (E15M.41172). E15M.41000 is een losse, jointless tomaat met een gebalanceerd en goed bewerkbaar gewas. Marvelleza is een 100 grams middel-trostomaat met een goede vruchtvorm en sterke groene delen. Naast deze twee rassen, vindt u op deze locatie een hele range aan nieuwe losse, vlees- en trostomaten.

House Fair week 24
Van 12-15 juni organiseert Enza Zaden de House Fair. Naast tomatenrassen komen ook onze andere gewassen, zoals paprika, komkommer, courgette en aubergine, uitgebreid aan bod. Tijdens de House Fair tonen wij u van deze gewassen onze nieuwe en bekende rassen.

Demokas bezoeken
Wilt u de demokas bezoeken? Wij ontvangen u graag op één van onze locaties. Neem contact op met uw Enza Zaden contactpersoon of mail naar marketing@enzazaden.nl voor het maken van een afspraak.

Voor meer informatie:
Enza Zaden
www.enzazaden.nl
info@enzazaden.nl

Demokas locatie Triomaas
Bagijneland 16
2691 NC 's-Gravenzande

Demokas locatie Van Heijningen-Franke
Assendelftlaan 6
2681 LS Monster
Publicatiedatum: