Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Texaanse specialty tomaten en -komkommers

Village Farms is klaar voor de Viva Fresh Expo die 5-7 april in San Antonio, Texas, zal worden gehouden. Bij hun stand nummer 129 zal hun volledige assortiment Texaanse producten te zien zijn, waaronder hun specialty tomaten Heavenly Villagio Marzano, Cabernet Estate Reserve, Cherry no. 9 Fall in Love Again, True Rebel Mix, Lip Smackn' Grape and Sinfully Sweet Campari en hun nieuwste variëteit
Lorabella Blossom. Village Farms is in feite de enige teler van Texaanse trostomaten (Delectable TOV), romatomaten (Savory Roma), vleestomaten (Juicy Beefsteaks) en de specialty komkommers Long English Cucumbers en Luscious Seedless Long English.


De specialty tomaten Heavenly Villagio Marzano en Lorabella Blossom

Lorabella Blossom, de nieuwste tomatenvariëteit van Village Farms, is een van de finalisten voor de 'Gateway to Innovation Awards' die dit jaar voor het eerst tijdens Viva Fresh Expo zal worden gehouden. Volgens Helen L. Aquino, directeur merkbeleid, marketing en communicatie voor Village Farms, heeft Lorabella Blossom een "levendige oranje kleur en een nootachtige, zachte citrushoningsmaak." Het maakt deel uit van de bekende San Marzano tomatenlijn en "is geweldig als tussendoortje en om te koken, grillen en roosteren."

Bij de beurs zal Village Farms vertegenwoordigd worden door Lyra Vance (directeur strategie en verkoopontwikkeling), Michael Minerva (vicevoorzitter telersrelaties en toeleveringsontwikkeling), Carlos Flores (districtsverkoopmanager) en Kain Cartwright (verkoopondersteuning). "Ons team staat klaar om je te helpen een programma samen te stellen op basis van in Texas geteelde producten en we bieden ook interessante mogelijkheden met betrekking tot onze partnertelers net over de grens in Mexico," volgens het bedrijf.


Bedrijfsleider Jan (Links) en teler Jose (Rechts). 

Tijdens Viva Fresh Expo zal Village Farms je graag ontvangen bij stand nummer 129.

Voor meer informatie:
Helen L. Aquino
Village Farms
Tel: +1 (407) 936-1190
Publicatiedatum: