Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teler in Ontario doet zich gelden in komkommersegment

NatureFresh Farms Sales verkoopt al sinds 2015 Long English (lange) en mini komkommers die exclusief bij Vine Fresh Acres worden geteeld, een kas in Leamington, Ontario. Met de meest recente uitbreiding van bijna 7 hectare zitten ze op een totaal areaal van ruim 13 hectare, waarmee ze beter aan de groeiende vraag binnen het segment kunnen voldoen.


 
NatureFresh Farms Sales heeft de afgelopen vijf jaar een grote groei doorgemaakt en voorziet steeds meer retailers van verse producten. Matt Quiring, Executive Retail Sales Account Manager bij NatureFresh Farms, ziet een enorm groeipotentieel voor de komkommermarkt in de VS:

"Sommige van onze retailers hebben een jaarlijkse groei van 25-45%, andere zijn nog niet op deze groeimarkt ingesprongen. Wanneer ze op de juiste manier worden aangeboden zien winkeliers flinke verkoopmogelijkheden. Het is een kwestie van het product uit de achterste hoeken halen en ze in grote bulkdisplays in de winkel aanbieden. Producteducatie is ook belangrijk om deze groei te benutten – met onze Greenhouse Education Center kunnen we consumenten in bepaalde regio's in de VS informeren over het product, inclusief over opslagtips en recepten. Degenen die dit goed doen verkopen maar liefst 30-40% meer dan degenen die dit niet doen. We proberen dit doorlopend aan onze retailpartners over te brengen en hebben zeer positieve resultaten gezien bij degenen die de strategie uitvoeren!"


 
Een van hun belangrijkste telers, Vine Fresh Acres, geeft aan dat hun recente uitbreiding direct samenhangt met de groei van NatureFresh Farms en het bieden van een betere jaarronde beschikbaarheid van in Ontario geteelde komkommers.

NatureFresh Farms heeft altijd het gebruik van innovatieve technologie in kassen aangemoedigd en bij deze recente uitbreiding van bijna 14 hectare is dit geen uitzondering. Met name aan de verpakkingslijn werden moderne automatiseringssnufjes toegevoegd, waaronder komkommerkiepers en krattenstapelaars.
 
Op basis van een efficiënte jaarronde teelt en met een groeiende marktvraag in het vooruitzicht verheugt NatureFresh Farms zich in de verdere vergroting van hun aanwezigheid in het komkommersegment en de verdere uitbreiding van hun team. 

Voor meer informatie:
Kara Badder
NatureFresh Farms
Tel: +1 (519) 326-1111
Publicatiedatum: