Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Belgische zoete puntpaprika van het seizoen geveild

Vandaag zijn de eerste Belgische zoete puntpaprika's van het jaar geveild. In 2018 breidt het areaal van de gele en oranje zoete puntpaprika's uit. In 2017 werden bij BelOrta ongeveer 1.900.000 kg zoete puntpaprika's aangevoerd. De rode puntpaprika's werden aangeleverd door producent Alnica uit Duffel en aangekocht door Gemex voor een prijs van 3,44 € per kilogram. De gele puntpaprika's werden aangeleverd door producent Grobar uit Berlaar en eveneens aangekocht door Gemex voor een prijs van 2,96 € per kilogram bij BelOrta.



Bij BelOrta zijn de zoete puntpaprika's verkrijgbaar in de kleuren rood, oranje en geel. De zoete puntpaprika blijft erg populair als smaakmaker in zowel traditionele gerechten als in Mediterrane bereidingen met haar bijzonder zoete smaak. Een verse puntpaprika is een knapperige en sappige vrucht die zowel rauw, gekookt als gebakken in veel gerechten uitstekend past. Als je de zoete puntpaprika gaat grillen in de oven of op de barbecue komt de karakteristieke zoete smaak nog meer naar boven.



Voor meer informatie
BelOrta
Bruno Vuerinckx
Supervisor verkoop
Tel.: +32 (0)15 565 316
bruno.vuerinckx@belorta.be
www.belorta.be

Publicatiedatum: