Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Japanse uitzendgroep QSI neemt Otto Work Force over

Het Japanse Outsourcing (OSI) neemt een meerderheidsbelang in Otto Work Force. Het merk en het management van Otto Work Force blijven ongewijzigd. Oprichters Frank van Gool (CEO) en Karolina Swoboda (Operationeel Directeur NL) hebben hun commitment gegeven voor tenminste de komende 5 jaar.

OSI is een beursgenoteerde Japanse uitzendgroep met een sterke positie op de Aziatische markt. Daarnaast is de onderneming actief in Zuid-Amerika, Australiƫ en in toenemende mate in Europa. Otto is marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling in Europa. Door de economische groei en de vergrijzing voorziet Otto in de komende jaren een toename van wereldwijde arbeidsmigratie. Dankzij het mondiale netwerk van OSI kan Otto nu verder uitgroeien tot een wereldspeler.

Mondiale ambities
Frank van Gool: "Voor sommige sectoren is de Europese arbeidsmarkt al te klein geworden. Deze samenwerking is een strategische keuze om onze mondiale groeiambities sneller te verwezenlijken. OSI heeft een fantastisch wereldwijd netwerk, waarbij alle ondernemingen in de groep hun eigen identiteit behouden. Voor Otto is dit van wezenlijk belang om het Otto-DNA te kunnen behouden. Wij zijn een ijzersterk merk en dat gaan we nu verder uitbouwen. Otto begon in 2000 met arbeidsbemiddeling tussen Polen en Nederland. Sinds 2010 hebben wij ons werkterrein uitgebreid en groeiden wij uit tot Europees marktleider. Nu de Europese Unie niet groot genoeg lijkt voor onze arbeidsmarkt, gaan wij wereldwijd opereren. Een resultaat van deze samenwerking is dat we binnenkort samen met OSI kunnen werken aan een nieuwe business line, waarmee kenniswerkers en vakmensen uit Aziƫ en de rest van de wereld naar Europa kunnen komen''.

Strategische samenwerking
Mr. Atsushi Nakamoto, Senior Executive Director & Head of Overseas and Domestic Manufacturing & Service Business Divison bij OUTSOURCING: ''Wij zijn al langer actief op het gebied van grenzeloze arbeidsbemiddeling door het uitbreiden van ons wereldwijde netwerk. Wij zijn blij dat we samen mogen werken met Otto, een partij die niet alleen heel succesvol is in arbeidsbemiddeling in heel Europa, maar ook nog eens dezelfde visie heeft als OSI. Samen met Frank van Gool, CEO van Otto, en zijn team gaan we enthousiast aan de slag om ons netwerk verder uit te breiden en ons te verdiepen in het faciliteren van het cross-border inzetten van arbeidskrachten'.


Publicatiedatum: