Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groentenkweker lanceert twee nieuwe selderij lijnen

Tozer Seeds America lanceert twee nieuwe selderij lijnen, Hudson and Rivalry. Het bedrijf zegt dat de lijnen een uitstekende opbrengst en groei laten zien. Beide variëteiten groeien in het hoogseizoen en zijn goed bestand tegen de fusariumschimmel.
 
De TZ6200 blijft de meest belangrijke variëteit voor Tozer, omdat deze zich goed aanpast aan verschillende omstandigheden. Dit is een standaard groene variëteit, ideaal voor het planten in het midden van het seizoen. Volgens Tozer doet de variëteit het uitstekend en produceert deze continu hoge opbrengsten. 
 
"De verwachting is dat onze nieuwe selderij lijnen, Hudson and Rivalry, het net zo goed zullen doen als onze andere belangrijke variëteiten," zegt Kraig Kuykendall, sales manager bij Tozer Seeds America. "Ons kweekprogramma richt zich op de verschillende behoeften van de markt en we hebben variëteiten die passen bij iedere soort productie en marktvoorkeur." 
 
"Tozer heeft in de jaren '80 de eerste hybride selderij ontwikkeld, genaamd Victoria," gaat hij verder. "Deze variëteit is eerder volgroeid, waardoor het sneller geoogst kan worden en een beter gewicht heeft. Sindsdien heeft Tozer zijn positie als marktleider op het gebied van nieuwe selderij variëteiten weten te behouden, dankzij hun focus op opbrengst, ziekteresistentie en goede smaak."

Voor meer informatie:
Naba Bakar
Tel: +1 (410) 302-8352
Publicatiedatum: