Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Saint Lucia lanceert milieuvriendelijk kasproject

Het SLCSI op het Caraïbisch eiland St Lucia heeft een bedrag van USD $ 50.000 aan subsidie ontvangen voor de implementatie van het allereerste "Climate Smart Greenhouse" -project. Dit is in het kader van het Global Environment Facility (GEF) -programma.



Het tweejarige project is gericht op het gebruik van technologie voor het creëren van een duurzaam en milieuvriendelijk klimaatsysteem dat gebruikt kan worden door boeren in Saint Lucia.

Het experimentele project is het eerste van zijn soort in het Caribisch gebied. Het is een mix van landbouw en technologie voor effectieve beschermde biologische landbouwpraktijken. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal ontworpen kas om planten te beschermen tegen weersinvloeden en een omgeving te bieden die gemakkelijk kan worden gemanipuleerd.

Het project maakt gebruik van een geïntegreerd, geautomatiseerd landbouwbeheersysteem dat inzicht geeft in de productie en het landbouwbedrijf.

Het eerste gedeelte van de beurs is USD 50.000. Een verdere toekenning van USD 150.000 is afhankelijk van het succes van het project.
Publicatiedatum: