Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zwager Techniek:

"Volautomatische traysealer is succesvol bij zowel kleinere als grotere bedrijven"

Sneller, beter, compacter, flexibeler, gemakkelijker te bedienen…, verpakkingsmachines worden steeds diverser en geavanceerder. De komende Empack in Utrecht is de plek om innovaties en ontwikkelingen te laten zien. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen er terecht voor oplossingen op maat. Zwager Techniek treedt daarom tijdens de beurs naar buiten met een nieuwe slogan en ontwikkelingen.


Reepack E10

Reepack
Het belangrijkste nieuws is de presentatie van Reepack. Zwager Techniek is de nieuwe importeur van Reepack voor Nederland en toont de compacte traysealers Reetray 30 voor MAP en SKIN: een flexibele en gemakkelijk bedienbare machine. Daarnaast is er de grotere inline machine Reebasic. Deze volledig mechanische en volautomatische traysealer is succesvol bij zowel kleinere als grotere bedrijven met vele verpakkingslijnen. Verder zijn van Reepack de nieuwste compacte thermovormer te zien: de E05. Deze machine valt op door een compact design en snel wisselbare tools.


Reepack Eco

Mondini

Van de fabrikant Mondini toont Zwager Techniek de Trave traysealer volgens de Platform methode. Eén machine voor alle verpakkingsvormen door wisseling van tools. Zo biedt de Mondini traysealer toepassingen als topseal, MAP (verpakken onder beschermde atmosfeer), skinverpakken op zowel schaal als kartonnen productdrager, stretch seal en nog veel meer.


Schib CO50-New-001

Schib

Daarnaast toont Zwager Techniek de nieuwe flowpacker van Schib, een compacte maar zeer flexibele flowpackmachine model CO50 compleet servo gestuurd waardoor de machine zeer gemakkelijk is om te stellen naar andere formaten door menu voorkeuze. Daarnaast heeft de machine een uitgebreid diagnose systeem. Deze flowpacker is ook uit te breiden met een automatische productinvoer.

Prewa
Verder is de nieuwste revolutionaire vulmachine van Prewa te zien: de nieuwe high speed Rototwin. Deze nieuwe machine is full servo voor de hoogste snelheid tot wel 200 zakjes per minuut door middel van de roto sealbekken beweging.
Zwager Techniek levert daarnaast ook de normale verticale vulmachines van Prewa voor het afvullen van food en non food producten in zakken.

Voor informatie:
Zwager Techniek
tel: +31-251-272088
hal 2, stand B 206
www.zwagertechniek.nl
sales@zwagertechniek.nl




Publicatiedatum: