Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Claris ten Napel in dienst getreden bij Hagranop

"Tegenvallende aanvoer Spaanse bio-peen bij seizoensstart"

Tholen - De aanvoer van Spaanse bio-peen valt dit jaar tegen. "We hebben dit jaar gewoon een vervelende start van het seizoen", meldt Mardi de Graaf van Hagranop.
"In de laatste vier weken is er gewoon te veel regen gevallen, lokaal variërend van 250 tot 500 mm. Vooral in Zuid Spanje (regio Sevilla) zien we schade. Gelukkig spreiden we onze teelt zodat we wel gestart zijn met leveren."



"Afgelopen week kon er alleen handmatig geoogst worden. Machinaal rooien lukt momenteel nog niet. De aanvoer was dus zeer beperkt. Ook de komende week lijkt de handel nog moeilijk op gang te komen. Daarnaast biedt Italië biedt zeer beperkt aan en lijkt Israël ook inmiddels al aardig te minderen. Goede oude oogst West-Europese peen is er weinig. De prijzen zullen stevig blijven, mogelijk zelfs verder aantrekken", verwacht Mardi.

Management
Per 1 april is Claris ten Napel als sales manager toegevoegd aan het management van Hagronop. Het bedrijf wil de komende jaren blijven groeien in Nederland, Duitsland, België, Scandinavië maar ook vooral in Polen in de reguliere handel, maar met name in de biologische activiteiten van het bedrijf.
 
Voor meer informatie:
Hagranop
Westermeerweg 17
8309 PZ Tollebeek
Tel: +31 (0) 527 - 276161
Mob: +31(0)622202073

Fax: +31 (0) 527 - 276179
claris@hagranop.com
www.hagranop.com