Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe lijn verse groentenbowls

Green Giant Fresh heeft een nieuwe lijn verse maaltijdbowls met groenten op de markt gebracht in de Verenigde Staten. De lijn bestaat uit zes wereldsmaken. Alle bowls zijn geschikt voor de magnetron en kunnen binnen enkele minuten bereid worden waardoor ze ideaal zijn voor consumenten met een drukke levensstijl of die onderweg willen genieten van een snelle, voedzame en smakelijke maaltijd. De bereiding is eenvoudig: warm de bowl op, roer de bijgevoegde saus of kruidenmix erdoor en geniet. 
 
Er zijn nu al plannen om de lijn uit te breiden. De Meal Bowl-lijn is momenteel verkrijgbaar in de smaken: 
  • Burrito Bowl
  • Fried Rice Bowl
  • Pad Thai Bowl
  • Rancheros Bowl
  • Buddha Bowl
  • Ramen Bowl
De maaltijdbowls zijn bereid met verschillende groentenmelanges van Green Giant Fresh en producten zoals Cauliflower Crumbles, bloemkoolkruimels, die in 2016 op de markt kwamen en een 'groentenrijst' rage ontketenden en groentenoedels uit de Vegetable Noodles-lijn die in 2017 geïntroduceerd werd. 
 
Meal Bowls-lijn
 
Iedere vegan maaltijdbowl bevat een saus of kruidenmix die varieert van zoetzuur tot hartig. Andere toevoegingen zijn kikkererwten (Buddha Bowl) en geroosterde edamame (Ramen Bowl). Andere eiwitrijke producten (kip, garnalen, rundvlies, tofoe, ei) kunnen eenvoudig naar wens toegevoegd worden, zodat men de maaltijdbowl naar eigen smaak kan aanpassen om een volwaardige maaltijd te creëren. 
 
"We weten dat consumenten die onderweg zijn, behoefte hebben aan gezonde, voedzame maaltijdkeuzes," legt Jamie Strachan van Green Giant Fresh uit. "Onze lijn maaltijdbowls werd ontwikkeld om aan deze vraag tegemoet te komen. We hebben ze vervolgens verfijnd en geperfectioneerd met onze premium groentenproducten en heerlijke smaken die iedere bowl een eigen karakter geven."
 
Pad Thai maaltijdbowl
Publicatiedatum: