Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding toelating Menno florades tot 4%

Menno florades mag nu officieel worden toegepast tot een concentratie van 4%. Hiermee worden in nog kortere tijd plantenziektes effectief afgedood. Bij desinfectiemiddelen draait het namelijk om concentratie en inwerktijd.



Met name in de bestrijding van hardnekkige schimmels en virussen biedt de uitbreiding qua etiket de mogelijkheid om in iedere situatie de juiste dosering te kiezen. Menno florades is een krachtig desinfectiemiddel met een zeer effectieve werking tegen plantpathogene bacteriën, schimmels, virussen en viroïden. Het middel is speciaal voor de tuinbouw ontwikkeld en heeft als enige desinfectiemiddel de juiste toelating als gewasbeschermingsmiddel. Het middel is breed inzetbaar voor desinfectie van kasopstanden, teelttafels, potten, containers, machines, fust, karren, etc. Daarnaast wordt Menno florades ingezet in hygiënestations alsook in Flexxomatten voor voetontsmetting en ontsmetting van rollend materieel (Deense karren, transportwagens etc).

Met de uitbreiding van de toelating is Menno florades nog breder inzetbaar voor het afdoden van plantenziektes in de glastuinbouw.

Voor meer informatie:
Royal Brinkman 
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl
Publicatiedatum: