Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Burgemeester Van Ardenne start Kom in de Kas bij Tomatoworld

Op zaterdag 7 en zondag 8 april vindt de 41e editie van Kom in de Kas plaats. Dit jaar openen 14 bedrijven aan de Broekpolderlaan en de Zwethlaan in Honselersdijk hun deuren voor de consument. Thema van Kom in de Kas 2018 is "een kleurrijke toekomst".

Burgemeester en wethouders
Op uitnodiging van Tuinbouw Jongeren Westland brengen Burgemeester en wethouders op 7 april om half 11 een bezoek aan educatie- en informatiecentrum Tomatoworld. De opening door de voorzitter van Tuinbouw Jongeren Westland wordt gevolgd door een rondleiding bij Tomatoworld. Rond 11.45 uur gaat het gezelschap te voet richting kwekerij ''De Barreveld'' om verder te genieten van al het moois wat de Westlandse kwekers te bieden hebben.

Bezoek aan Tomatoworld
Bezoekers aan Kom in de Kas Westland die ook graag een kijkje willen nemen in de belevingswereld van Tomatoworld, kunnen een "voucher" afhalen in de hal, ingang aan de rechterkant van Tomatoworld (Zwethlaan 2). Daar wordt ook het tomatenschap gepresenteerd waar iedereen kan kijken en proeven.



De rondleidingen vinden plaats in de tentoonstellingsruimte tussen 12:00 uur en 17:00 uur ( en tot 16:00 uur op zondag) en duren 20 minuten. U wordt meegenomen in de wereld van de Global challenges, Dutch solutions zaadveredeling, subtraat, WKK, Geothermie en CO2. Zo krijgt u inzicht en achtergrond informatie over wat u bij een van de buren aan de Zwethlaan in de kas heeft gezien. Meer informatie over Kom in de Kas: www.komindekaswestland.nl

Voor meer informatie:
Stichting Tomatoworld
+31 (0)174 612 525
info@tomatoworld.nl
www.tomatoworld.nl
Publicatiedatum: