Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Future Farm bouwt teelt- en verkooppunt medische marihuana

Het Amerikaanse bedrijf Future Farm heeft de al aangekondigde investering in BCWC, vroeger bekend als het Bristol County Wellness Center, afgerond. BCWC heeft onlangs speciale toestemming gekregen van de gemeente Attleboro, en een voorlopige vergunning voor het ministerie van Publieke Gezondheid, om een 2294 m2 grote Geregistreerde Marihuana Apotheek te bouwen die medische marihuana gaat telen en verkopen. Met deze vergunning heeft BCWC toestemming om zijn faciliteit uit te bouwen en een cannabis kwekerij, verwerkingsplek en verkooplocatie op te zetten. BCWC wil nog met twee extra retail locaties gaan uitbreiden indien geschikte locaties gevonden worden en deze worden goedgekeurd. 

William Gildea, de directeur van Future Farm zegt: "We zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met het ervaren team van BCWC, en blij met het vooruitzicht om in Massachusetts zaken te gaan doen, omdat dit mogelijkheden biedt voor een grotere omzet voor ons bedrijf." Hij gaat verder: "Deze transactie zorgt ervoor dat wij activiteiten kunnen uitvoeren in een staat die het gebruik van cannabis door volwassen heeft goedgekeurd, maar nog niet heeft ingevoerd." In Massachusetts komen Geregistreerde Marihuana Apothekenen en aanvragers met voorlopige vergunningen in aanmerking voor een geprioriteerde behandeling van hun aanvraag. 

De bouw van de faciliteit zal in de komende 30 dagen gaan beginnen, en de verkoop van de marihuana zal beginnen in het vierde kwartaal van 2018. BCWC heeft een voorlopige vergunning om met tot 300 lampen cannabis te gaan cultiveren, cannabis olie te produceren, en om de producten op drie locaties te gaan verkopen. BCWC mag tot 30% van zijn cannabis aan andere apotheken verkopen. ArcView Market Research en New Frontier Research schatten beide dat de recreatieve cannabis markt in Massachusetts tegen 2020 jaarlijks een verkoop van meer dan $1 miljard (bijna €810 miljoen) zal hebben.

Derek Ross, manager bij BCWC, vertelt: "Anders dan staten zoals Colorado, Washington of Californië, waar het gebruik van cannabis door volwassenen legaal is, ligt Massachusetts binnen rijafstand van de meest dichtbevolkte staten in de VS. We verwachten dat onze faciliteit zal bedragen aan een toename van de cannabis industrie binnen de staat. Bovendien zal het de staat extra omzet, belasting en banen opleveren." 

Voor meer informatie:
Future Farm Technologies
342 Compass Circle
North Kingstown RI 02852
T: (617) 834-9467
info@futurefarmtech.com
futurefarmtech.com
Publicatiedatum: