Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mateusz Maryniaczyk:

"Dit jaar verwachten we meer dan 30 miljoen haken te produceren"

Met de productie vorig jaar van meer dan 18 miljoen haken is de Poolse haakleverancier MyHooks een behoorlijke grote jongen in de tuinbouwsector. Voor dit jaar zijn hun plannen ook ambitieus. "We willen dat aantal dit jaar te verdubbelen en we introduceren ook een dubbel haaksysteem." Vanaf juni zullen we drie wikkelsystemen gaan gebruiken", aldus oprichter Mateusz Maryniaczyk.


Mateusz Maryniaczyk & Karol Korzeniewski van MyHooks, met in het midden hun Belgische partner Koen Saelens op Horticontact 2018

Materiaal
MyHooks is onderdeel van de Maryniaczyk groep, een dynamisch Pools productiebedrijf dat materiaal voor kassen produceert. Het bedrijf is al meer dan twaalf jaar actief in de tuinbouwsector. "Dankzij de topkwaliteit van onze producten kunnen we onze aanwezigheid op de Europese markten voortdurend versterken - Frankrijk, Nederland, België, Slowakije, Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland en Roemenië - maar we leveren aan veel meer landen, niet alleen binnen Europa, we verzenden onze haken ook naar Australië, Canada en Mexico", vertelt Mateusz ons.

Hun aanbod omvat haken voor tomaten 14, 18 en 22 cm zonder touw of met een touw van verschillende diktes en kleuren. "Elke klant kan de juiste lengte van het touw op de haak en de vrije val bepalen." We maken gebruik van drie wikkelsystemen voor de haken: het elastische systeem waarbij het koord ernaast opgerold wordt, bevestigd met een flexibel rubber, een dubbel haaksysteem en een vlechtsysteem waarbij het touw in een acht wordt gerold en los in de doos ligt. De verschillende lagen worden gescheiden door karton dat ervoor zorgt dat het touw niet door de war raakt. Voor speciale wensen en een eigen product op maat, nodigen wij u uit om contact op te nemen de verkoopafdeling."


Haken voor tomaten 14, 18 en 22cm





Dubbel haaksysteem
Zoals eerder vermeld, zullen MyHooks vanaf dit jaar juni een dubbel haaksysteem introduceren. "Dus vanaf juni hebben we 3 wikkelsystemen", vervolgt Mateusz. "We gaan ook onze productiecapaciteit verhogen omdat we geïnvesteerd hebben in nieuwe apparatuur en personeel als voorbereiding op het komende seizoen. Op deze manier kunnen we onze producten aan een groter aantal klanten leveren, en hoeven we geen 'nee' te verkopen zoals in het verleden wel eens het geval is geweest. Vorig jaar produceerden we ongeveer 18.000.000 haken: dit jaar willen we dat aantal verdubbelen. "


Dubbel haaksysteem

Voor meer informatie:
MyHooks
http://www.myhooks.pl

FPHU MARYNIACZYK
www.maryniaczyk.pl
Domaniew 9A,
98-235 Błaszki
NIP: 827-218-73-99
mob: +48 792 823 333
sales@maryniaczyk.pl