Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
twee nieuwe DC's, twee andere gesloten

Greenyard Fresh opent twee nieuwe DC's in Duitsland en sluit er twee

Greenyard kondigt de optimalisatie aan van haar Duitse Fresh activiteiten en opent 2 nieuwe, state -of the-art distributiecentra en sluit 2 andere. Teneinde de operaties in haar grootste markt – Duitsland - te optimaliseren, investeerde Greenyard Fresh
de laatste 2 jaren sterk in haar distributiecentra. Vorig jaar werd het nieuwe distributiecentrum in Eitting, dichtbij München, in gebruik genomen en in februari dit jaar opende het nieuwe distributiecentrum in Ginsheim-Gustavsburg nabij Mainz.

Beide distributiecentra maken gebruik van de recentste technologieën op het vlak van rijpen, verpakken, bewaren in gecontroleerde atmosfeer en service providing, wat ze energie-efficiënt maakt. Bovendien bevinden ze zich dichtbij onze foodretail klanten en op locaties die logistieke aansluitingen toelaten. Als gevolg van deze investeringen in nieuwe state-of-the-art centra zal Greenyard zijn logistieke centra in Bremen en Neunkirchen sluiten. Het is de intentie van Greenyard Fresh Germany om zoveel mogelijk werknemers te transfereren binnen de organisatie.

"Onze missie is om de meest efficiënte partner te zijn van de Duitse retailers voor groenten en fruit met het oog op een gezondere toekomst. Dagelijks leveren we groenten en fruit, direct van het veld tot bij de klant. Om deze missie te realiseren, hebben we een zeer efficiënt netwerk van distributiecentra nodig en gedreven werknemers die onze missie steunen," zegt Lars Wagener, Managing Director van Region German Market.

Publicatiedatum: