Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Iperen International opent dochteronderneming in Miami

Van Iperen International kondigt trots de opening van hun nieuwe dochteronderneming aan: Van Iperen America, dat gevestigd is in Miami, Florida. "Dit nieuwe kantoor en team gaan ervoor zorgen dat wij onze positie in Amerika en het contact met partners immens gaan versterken."



Richard Morris is International Sales Manager voor deze regio. "Na vele jaren ervaring in de kunstmestindustrie, ben ik recent bij Van Iperen International terecht gekomen met als doel onze samenwerking met Amerikaanse en Canadese klanten op te bouwen en uit te breiden. We streven ernaar aan de wensen van lokale klanten te voldoen met producten en diensten van hoge kwaliteit. Bij Van Iperen luisteren we en leveren we vervolgens ook. We bieden een breed scala aan innovatieve specialistische kunstmest, die ook nog eens het meest effectief zijn. We hebben heel veel zin om onze kennis en vele jaren ervaring te delen en klanten te helpen naar de top te groeien."

Voor meer informatie: 
Van Iperen America
201 S Biscayne Blvd
Suite 2877
Miami, Fl 33131 USA
Publicatiedatum: