Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Irrigatie-systeem met wifi succes in Mexicaanse kassen

Hishtil Ltd., een producent van zaailingen, heeft de nieuwe irrigatie technologie van Conic System in hun nieuwe kas in Mexico laten installeren. 

Volledige controle 
In de lente van 2017 is deze technologie in twee kwekerijen geïnstalleerd, een in Israël en de andere in Catalonië, en de nieuwe versie van Irrigation Booms wordt hier nog geëvalueerd. "De rapportages verzekeren ons ervan dat de nieuwe WiFi technologie van Conic System ons zal helpen om de volledige controle over de Irrigation Booms te hebben, en alle informatie over de irrigatie online in te kunnen zien", zegt Conic System. 



"Hishtil en Conic System blijven samen werken om de meest geavanceerde technologieën te ontwikkelen, om zo zaailingen van de hoogst mogelijke kwaliteit te produceren," zeggen ze. 



"De irrigatie is zeer belangrijk voor zaailingen. De Conic System RF300 irrigatie technologie verbetert de veiligheid, het comfort en de efficiëntie van dit proces. De nieuwe generatie van Irrigation Booms, de RF300 series, zijn geprogrammeerd met het computerprogramma Conic Soft, een programma dat speciaal is ontwikkeld voor kwekerijen. Dit programma wordt door middel van WiFi verbonden met de smartphone van de irrigator, ook via de Conic App. Dit is een een hulpmiddel op de irrigatie in te plannen en te volgen."

Mogelijkheden
Het is mogelijk om de water kwantiteit in te stellen per liter per tray of per bestelling, en ook wordt de Boom snelheid automatisch aangepast. Dankzij de WiFi technologie is het daarnaast mogelijk om alle informatie van de taken op te slaan (CE, PH, snelheid, druk etc.) en te delen. 

De Conic Soft slaat alle irrigatie taken en behandelingen op en de RF300 helpt bij het maken van beslissingen over de irrigatie. 


De PRO-300 is Conic System's nieuwe lijn, helemaal automatisch en geschikt voor iedere tray.

Hishtil zal komende lente de RF300 Irrigation Booms in hun Mexicaanse kwekerij gaan installeren, samen met de nieuwe Seeder Line PRO335, waardoor ze de Mexicaanse markt van geënte zaailingen van uitstekende kwaliteit kunnen gaan voorzien. 

Voor meer informatie:
Conic System 
(+34) 936 548 980
sales@conic-system.com
www.conic-system.com
Publicatiedatum: