Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Levarht bezoekt ChildsLife groentenkassen in Kenia

Internationale non-profit organisatie ChildsLife werkt sinds korte tijd samen met Levarht uit De Kwakel. Als onderdeel van het sponsorbeleid waar gezonde voeding en levensstijl voor kinderen centraal staat, deelt Levarht hun expertise in kassenteelt met ChildsLife.


Paul Zantman in ChildsLife kas op Gatoto basisschool in Mukuru sloppenwijk, Kenia.

ChildsLife plaatst groentenkassen bij scholen en gemeenschappen in Kenia om de bevolking te helpen op weg naar zelfredzaamheid. De kassen bieden een structurele voedsel- én inkomstenbron en om de productie te kunnen optimaliseren is het partnerschap met Levarht tot stand gebracht.

Rondleiding en workshop
Het werkbezoek van Arjan Levarht van Levarht en Paul Zantman, tomatenteler bij telerscoöperatie Van Nature, bestond uit een rondleiding langs diverse kassen in ChildsLife projecten en een workshop voor lokale telers. De heren wachtte een zeer warm welkom en hun advies, kennisoverdracht en de verstrekte zaden en materialen werden met open armen ontvangen. Zij waren dan ook zeer positief over het kasprogramma van ChildsLife: "Een heel indrukwekkende, verrassende en bijzondere ervaring die hopelijk een goed en nuttig vervolg gaat krijgen. Een vervolg waar ik hopelijk aan bij kan dragen!" aldus Arjan.

 
Arjan Levarht biedt prachtig vermaak aan de kinderen van Yeemulwa basisschool in Makueni, Kenia.

Voor meer informatie:
ChildsLife
www.childslife.nl
info@childslife.nl


Levarht
www.levarht.com
info@levarht.com


Publicatiedatum: