Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening van het aspergeseizoen 2018 Peel en Maas

Afgelopen zondag 18 maart jl. opende het AspergeGilde Peel en Maas samen met ruim 130 genodigden het aspergeseizoen in Beringe. Traditiegetrouw werden de nieuwe ambassadeurs benoemd en ook werd het eerste kistje asperges geveild. Dit jaar leverde dit een recordbedrag van maar liefst € 1.000 op voor het goede doel. AspergeGilde Peel en Maas spreekt van een zeer geslaagde dag.


Geert Steeghs van GS Products en teler Leon Steeghs werden samen met hun vriendengroep eigenaar van het eerste kistje asperges uit Peel en Maas

Aspergeseizoen officieel geopend
Tijdens het officiële programma werden de genodigden op informele wijze meegenomen naar de wereld van asperges in Peel en Maas. Presentatrice Nancy Dielissen lichtte toe dat door diverse samenwerkingen de asperges helemaal geworteld zijn in de gemeente Peel en Maas. Met de ambassadeurs van vorig jaar werd kort teruggeblikt naar de activiteiten in 2017 en act Henk Amuseert verzorgde een optreden. Vervolgens werden de ambassadeurs voor 2018 voorgesteld:
- Ria Joosten
- Guul Smeets
- Jolanda Verstraten
- Geert Teeuwen


Ambassadeurs 2018 van het Aspergegilde Peel en Maas

Het AspergeGilde is ervan overtuigd dat deze ambassadeurs de asperges volop onder de aandacht gaan brengen tijdens het aspergeseizoen 2018. Als afsluiter van het programma werd het eerste kistje asperges geveild onder de genodigden. Het bedrag liep snel op en uiteindelijk mochten Geert Steeghs van GS Products en teler Leon Steeghs, samen met hun vriendengroep, voor € 750 eigenaar worden van het eerste kistje verse asperges uit Peel en Maas. Het AspergeGilde verhoogde dit bedrag met € 250 en zo werd Stichting Wensambulance Limburg verblijd met een recordbedrag van € 1.000. Stichting Wensambulance Limburg organiseert wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn. Tot slot werd door alle genodigden informeel nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.







Voor meer informatie:
AspergeGilde Peel en Maas
info@aspergegildepeelenmaas.nl
Publicatiedatum: