Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Manager Quality & Foodsafety

Jacques Wolbert stapt over naar Coöperatie DOOR

Coöperatie DOOR heeft Jacques Wolbert aangetrokken als manager Quality & Foodsafety. De merken van DOOR - Green Diamonds, Paprico, Prominent, Purple Pride en SweetPoint - zetten hiermee naar eigen zeggen een vervolgstap om met de grootst mogelijke zorg voor mens en milieu te telen en dit te borgen voor de klanten.
 
Excellence Center
Jacques Wolbert versterkt per 7 mei het Excellence Centre van DOOR met zijn brede kennis en ervaring op het gebied van milieu, kwaliteitszorg en certificering. Coöperatie DOOR heeft als ambitie duurzame groei te realiseren met drie pijlers: groei in aanbod, verdere verduurzaming van de teelt en versterken van de marktpositie van de merken. Om deze ambitie te realiseren ondersteunt een Excellence Centre de leden en bedrijfsonderdelen op het gebied van financiën, ICT, kwaliteit, voedselveiligheid, HRM, business development en keten- en informatiemanagement.
 
Wolbert heeft ruim 22 jaar binnen de MPS-Groep gewerkt, waarvan de laatste 8 jaar als directeur MPS-ECAS. De MPS-Groep ontwikkelt en beheert certificaten op het gebied van duurzaamheid en milieu in de tuinbouw. MPS-ECAS voert als zelfstandige en onafhankelijke organisatie de certificering uit.

Voor meer informatie:
www.cooperatiedoor.nl
info@doorpartners.nl
Publicatiedatum: