Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Managementwisseling bij NSure

Per 1 april 2018 zal de huidige CTO en medeoprichter van NSure, Peter Balk, zijn functie in het operationele management neerleggen. Peter Balk blijft wel betrokken bij het bedrijf als aandeelhouder. De functie van Peter Balk zal vanaf 1 april 2018 worden overgenomen door Frank Hoeberichts, die al vanaf 2010 als senior researcher werkzaam is bij NSure. Frank Hoeberichts, PhD, zal zijn ervaring en expertise, opgebouwd tijdens de afgelopen jaren bij NSure, inzetten voor nieuw te ontwikkelen testen. Hij zal ook het eerste aanspreekpunt zijn voor technologievragen uit het bedrijfsleven. Peter Balk zal zijn ervaring met ingang van 1 april 2018 gaan inzetten bij de Wageningen Universiteit & Research. Peter Balk: "Nadat ik met het team van NSure heb laten zien dat technologie die is ontwikkeld binnen Wageningen Universiteit & Research kan leiden tot succesvolle praktijktoepassingen, ga ik weer terug naar het onderzoek. Vanuit Wageningen Plant Research, team Randwijk, ga ik aan de slag om te onderzoeken welke manieren er gevonden kunnen worden om bewaring van groenten en fruit verder te optimaliseren. Dicht bij de praktijk, zoals ik bij NSure gewend was, en met een sterke link naar de teelt. Locatie Randwijk biedt mij een prachtig platform om nieuwe uitdagende projecten te realiseren." 
 
"Peter Balk is van grote waarde geweest voor de ontwikkeling van NSure en de technologische vooruitgang van de agrosector. Namens de aandeelhouders, het management team en de medewerkers willen wij Peter bedanken voor zijn bijdrage aan het succes en de groei van NSure. Wij wensen Peter het allerbeste in zijn toekomstige baan", aldus NSure. 

Voor meer informatie:
NSure
Binnenhaven 5
6709 PD Wageningen
+31(0)317 466 666
Publicatiedatum: