Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage AGF-bedrijven op Tavola 2018

Tholen – Van 11 tot 13 maart vond de tweejaarlijkse vakbeurs Tavola plaats in Kortrijk. 450 geselecteerde exposanten hebben op Tavola hun beste, verse en klassieke delicatessen getoond. AGF heeft een fotoreportage gemaakt van de AGF- en de AGF-gerelateerde bedrijven die een stand hadden op Tavola. Meer dan 17.000 inkopers van de voedingsmiddelenindustrie en horeca organisaties uit België, Nederland, Frankrijk en omringende landen waren vertegenwoordigd op de beurs. 


De producten die het best vertegenwoordigd waren op de beurs waren vlees, kaas en traiteurproducten. De standhouders waren erg tevreden over de beurs met name omdat de bezoekers van de beurs kenners zijn op het gebied van voeding en oprecht geïnteresseerd zijn. De drie dagen zijn allemaal goed bezocht en dat is voor veel standhouders één van de belangrijkste punten. De producten werden op mooie en originele manieren getoond en de bezoekers konden in overvloed producten proeven.



Gouden Tavola
Eind januari heeft de jurering van de Gouden Tavola plaatsgevonden. De Gouden Tavola is een wedstrijd onder de deelnemers van Tavola en bestaat uit meerdere categorieën. De Gouden Tavola wordt uitgereikt onder het meest innovatieve en beste product. De winnaar van de Gouden Tavola In de categorie Traiteur is BelOrta met de Friseline.


De Friseline, winnaar van de Gouden Tavola in de categorie Traiteur