Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Speciale training gericht op preventiemedewerkers glastuinbouw

Onlangs heeft Stigas een e-learning ontwikkeld voor de preventiemedewerker in agri en groen. Deze geeft preventiemedewerkers alle basiskennis, die zij nodig hebben voor het uitoefenen van hun taak. Nu is er, aanvullend hierop, een speciale training voor preventiemedewerkers in de glastuinbouw en voor hoveniers. Deze training is helemaal toegespitst op hun dagelijkse praktijk.

Onze sectorspecialist behandelt de risico's in uw sector en vertaalt ze, samen met u en de andere deelnemers, naar de dagelijkse praktijk op uw bedrijf. Welke risico's zijn er? Hoe gaat u daarmee om? En wat zou er eventueel anders of beter kunnen?

De training is interactief: u stuurt vooraf uw praktijkvragen in en u wisselt tijdens de training ervaringen uit met medecursisten.

De training voor de glastuinbouw vindt op 28 maart plaats. De training is op basis van open inschrijving. Aanmelden en meer informatie

Voor meer informatie:
Stigas
www.stigas.nl



Publicatiedatum: