Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aqua Nederland Vakbeurs ook interessant voor de glastuinbouw

Op dinsdag 13 maart start in de Evenementenhal in Gorinchem de 12e editie van de Aqua Nederland Vakbeurs. De beurs duurt t/m 15 maart en is geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Aqua Nederland Vakbeurs is gericht op watertechnologie en tijdens de beurs vinden er ook tal van seminars en presentaties plaats. In totaal zijn er bijna vierhonderd standhouders te vinden. Tijdens de beurs is er extra aandacht voor legionella en het verwijderen van medicijnresten uit afvalwater. Daarnaast is er een Innovatiestraat met een rij van exposanten met nieuwe en innovatieve technologieën.

Glastuinbouw
Door de noodzaak om meer water her te gebruiken en restwater te zuiveren, is deze vakbeurs ook interessant voor de glastuinbouw. Technieken voor het verwijderen van medicijnresten werkt doorgaans ook voor de verwijdering van gewasbeschermingsmiddelen, dus zeker collectieve zuiveringen waar de technische invulling nog niet definitief is, kunnen hier nieuwe ideeën en contacten opdoen.

Voor meer informatie:
Aqua Nederland Vakbeurs
www.evenementenhal.nl




LTO Glaskracht Nederland
www.ltoglaskrachtnederland.nl
Publicatiedatum: