Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking SERCOM en Chinese Lancq Technology

7 maart 2018 was een belangrijke dag voor SERCOM. Tijdens het bezoek van directeur/eigenaar Jan-Willem Lut en internationaal project manager Ignacio Rodríguez Gracia aan de firma Tianjin Lancq Agricultural Tech werd met een ferme handdruk de officiële samenwerking tussen beide bedrijven bevestigd. Lancq werd vertegenwoordigd door de heer Li Zhichao, General Manager.



Lancq Technology, gevestigd te Shenyang City in de provincie Liaoning is een gerenommeerde toeleverancier van tuinbouwtechnologie voor het gehele vasteland van China. Eén van de speerpunten waarop het bedrijf zich gaat richten is het distribueren van het SC400 systeem, dat speciaal voor de lokale markt werd aangepast. Deze irrigatiecomputer is, in combinatie met het doseersysteem, reeds met veel succes bij verscheidene Chinese telers geïnstalleerd. Tussen twee happen door gaf Jan-Willem aan dat de aardbeien in ieder geval bijzonder goed van smaak zijn.



Lancq Technology is het eerste Chinese bedrijf dat zelfstandig eigen hoogwaardige irrigatiesystemen vervaardigt. Hierbij vormt geavanceerde Nederlandse technologie een belangrijk onderdeel. Lancq weet daarmee als geen ander in te spelen op de vraag naar betaalbare en eenvoudige oplossingen om duurzaam het verbruik van water en meststoffen te kunnen optimaliseren.



Bij de totstandkoming van deze samenwerking was een belangrijke rol weggelegd voor Jan Wijgerse van de firma GHBD (Global Horticulture Business Development).

Voor meer informatie:
Sercom Regeltechniek
0252-416530
sales@sercom.nl
www.sercom.nl
Publicatiedatum: