Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BelOrta selecteert delicatessen voor Tavola

Op 11, 12 en 13 maart zal BelOrta voor de derde keer haar delicatessen presenteren aan de community van de food retail op de vakbeurs Tavola. Een selectie van verse groenten, fruit en kruiden uit het BelOrta Chef gamma zal ontdekt en geproefd kunnen worden op stand 116 in hal 1. De Friseline dingt daarenboven mee voor de Gouden Tavola Publieksprijs 2018. 

Eén merk, vele producten
Foodprofessionals met een voorliefde voor verse producten en fijne smaken zullen vanaf zondag kunnen kennismaken met een reeks delicatessen van BelOrta Chef. Het gamma van BelOrta Chef omvat een divers en kleurrijk assortiment van minder gekende groenten, fruit en kruiden. Voor Tavola werd een bijzondere selectie gemaakt met extra focus op innovaties en ideeën richting horeca, foodservice en foodindustry. Op onze stand zal u kunnen proeven van Friseline, courgettini, de Greenstar appel,...

Friseline dingt mee voor Gouden Tavola Publieksprijs
In februari werd de krokante Friseline bekroond met de Gouden Tavola 2018 in de categorie Traiteur. Alle bezoekers kunnen tijdens de beursdagen hun stem uitbrengen op één van de 12 bekroonde producten en zo mee de Gouden Tavola Publieksprijs 2018 bepalen. De 12 genomineerde producten van de wedstrijd Gouden Tavola kunnen geproefd worden in de centrale Rambla. Op de BelOrta-stand 116 in hal 1 zal de BelOrta chef tevens een Kimchi van Friseline bereiden, klaar om door de beursgangers ontdekt te worden.

 
De BelOrta stand in 2016 op de Tavola

Tweejaarlijks evenement voor foodies
Sinds 1982 onderscheidt Tavola zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks. Sterke marktleiders en ambachtelijke producenten brengen een bijzonder assortiment van streng geselecteerde delicatessen en kwaliteitsproducten. Door haar uitzonderlijke productbeleving en uitgesproken aandacht voor nieuwe producten, is Tavola telkens opnieuw een topevenement voor de community van de food retail, speciaalzaken en cateringorganisaties.

Voor meer informatie:
Sofie Lambrecht
Marketing
BelOrta
+32 (0)15 565 292

Publicatiedatum: