Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 tot 12 oktober in Breda

IPPS 6-Packer Award zet Europese tuinbouw in het spotlicht

Zes tuinbouwtelers, nieuwkomers in de branche, krijgen met de 'IPPS 6-Packer Award' de kans om gratis deel te namen aan de IPPS European Region Annual Conference. Deze conferentie wordt dit jaar in Breda gehouden van 10 tot 12 oktober met het thema 'Built to Adapt'.


Het programma van twee en een halve dag behelst presentaties en discussies, geleid door telers en experts in vermeerdingstechnologie en innovatie, gekoppeld aan een aantal excursies naar vermeerdingsbedrijven en andere bedrijven om te zien hoe verschillende van de besproken concepten in de praktijk gebracht worden. Hieronder bezoeken aan leidende kweekplantvermeerderaars zoals Florensis BV en Special Plant Zundert, een teler gespecialiseerd in te teelt van groene thee.

en Gregory, regionaal vicepresident van IPPS Europa: "Dit is een uitstekende gelegenheid voor jonge tuinbouwers om andere telers te ontmoeten en te horen over de laatste methoden en innovaties van leidende experts uit de branche en kwekers en bedrijven te bezoeken die deze ideeën met succes toepassen." 

De prijs kan door iedereen gewonnen worden die relatief nieuw is in de commerciele sierteelt of voor wie nu studeert om de sector in te stappen. IPPS European Region zal de kosten dragen van het verblijf en het conferentiebezoek en een bijdrage leveren aan de reiskosten. Er zijn zes deelnames besvhikbaar en één van de gelukkige winnaars zal gekozen worden deel te nemen aan het IPPS International Exchange programma, waardoor ze naar een van de andere IPPS regio's kunnen reizen. 

"De kansen die met deze award geopend worden hebben al tientallen jonge tuinbouwers geinspireerd om meet e doen. Er worden waardevolle contacten door heel Europa heen gelegd en niet allen kwekerijen, tuinen en onderzoekscentra doen de deuren open, maar zelfs dierentuinen. Ik zou iedereen willen aanmoedigen die richting zoekt voor zijn of haar toekomst in de tuinbouw om in te schrijven," aldus Ben. "We zien er naar uit de succesvolle kandidaten van dit jaar in Breda te begroeten en wensen iedereen die meedoet veel geluk."

Voor meer informatie: