Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teler uit Ontario wint PAC Award met Veggies To Go™

Mucci Farms kondigt aan dat het gewonnen heeft in de categorie: 'BestIn Class Award in the New Brand – Food & Beverage' op de Packaging Consortium (PAC) Awards van 2018. Het PACis een not-for-profit coöperatie die meer dan 2500 leden telt en in de sectorhooggewaardeerd wordt. De netwerk-activiteiten van de vereniging behelzenwebinars, seminars, conferenties, wedstijden, excursies, opleidingsprogramma's,beurzen, technische werkgroepen en jaarrond sociale activiteiten.

"We zijn erg enthousiast en voelen ons vereerd met nog weer eenerkenning voor Veggies To Go™," aldus Emily Murracas, marketingdirecteur. "Omook buiten de AGF-sector dezelfde erkenning te krijgen voor dit product metdeze verpakking in de bredere context van goed gevestigde merken enverpakkingen van wereldklasse is bijzonder opwindend."

Van links naar rechts: Ajit Saxena –Coördinator digitale media,Fernanda Albuquerque – Manager Productontwikkeling en Wayne St-Denis – Senior GrafischOntwerper

De jaarlijkse PAC Awards werden gejureerd door een panel vaninternationale merkdesign verpakkingsexperts van over de hele wereld. Meer dan200 deelnames werden beoordeeld op uiteenlopende criteria, waarbijparticipanten gedetailleerde antwoorden moesten geven op verschillende vragenrond duurzaamheid, voedselveiligheid, kosten, verpakkingsmateriaal, grafischontwerp, het drukwerkproces, praktisch gebruik en het verhaal achter hetproduct van concept naar marktlancering.

"Veggies to Go™ was eenopwindend en uitdagend project dat ons drie jaar heeft gekost om het naar demarkt te brengen. Het is dus erg belonend dat het zo goed ontvangen is doorretailers, consumenten en nu dus ook de experts uit de verpakkingsindustrie,"aldus

Fernanda Albuquerque, Manager Productontwikkeling. Veggies toGo™ heeft eerder al verschillende prijzen gewonnen, waaronder de FreggieApproved Award van de Canadian Produce Marketing Association's Convention &Expo, waar het erkenning ontving als zijnde het meest kindvriendelijke producten verpakking. En meest recent won het de Best New Package Promo Award op de 2017Fresh Summit Conference and Expo van de PMA.

De PAC Awards warden gepresenteerd op de BrandExperience Magazine's BXP Live! Conference in Bonita Springs, Florida afgelopen27 februari 2018. Een team van Mucci Farms was aanwezig en ontving de prijs in dehand. Veggies to Go™ deed ook mee in de new product showcase op de SouthernExposure Conference van de SEPC, afgelopen weekend in Tampa, Florida. 




Voor meer informatie:
Ajit Saxena
Mucci Farms
Tel: 519-326-8881 Ext 1252