Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Portugese Sugal Group bereikt record in productie van industrietomaat

Sugal heeft in 2017 1,7 mln. ton tomaat geoogst. De omzet heeft de 265 mln. euro overtroffen. Sugal handhaaft zijn positie als tweede grootste tomatenproducent voor de verwerkende industrie wereldwijd. 

Sugal is aanwezig in drie landen: Portugal, Spanje en Chili. Tezamen bedroeg de productie meer dan 1,7 mln. ton. Het bedrijf heeft twee fabrieken in Portugal (Benavente en Azambuja), één in Spanje (Sevilha) en twee in Chili (Tilcoco en Talca).De verwachting is om in 2018 de productie te verhogen naar meer dan 1,8 mln. ton.

Sugal, van het Portugese merk Guloso, exporteert meer dan 90% van zijn productie naar 70 landen. Het bedrijf produceert in twee hemisferen met twee seizoenen per jaar: tussen januari en april in het zuidelijke halfrond en tussen juni en oktober in het noordelijk halfrond. Het biedt zo meer flexibiliteit en garandeert de bevoorrading.

Voor meer informatie:
Sugal Group
www.sugal-group.com

Publicatiedatum: