Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seed Valley krijgt Ms in plaats van Mr

Maar liefst tien jaar heeft Erwin Cardol Seed Valley vertegenwoordigd en als "Mr Seed Valley" iedereen op de hoogte gebracht van de innovativiteit in Noord-Holland Noord. Die tijd is nu voorbij en de rol wordt voortaan vervuld door Ms Seed Valley: Caroline Wagenaar. 

Erwin Cardol wordt met ingang van 1 maart 2018 de nieuwe directeur van Demokwekerij Westland. Daar volgt hij Peet van Adrichem op, die zich na de afronding van de nieuwbouw en verhuizing naar het World Horti Center in Naaldwijk terugtrekt uit de dagelijkse leiding.De link met Seed Valley blijft. De Demokwekerij is een bedrijfsonderdeel van Proeftuin Zwaagdijk.



Carolien Wagenaar volgt Erwin Cardol op als programmamanager van Seed Valley. Carolien is geboren en getogen in West-Friesland, studeerde communicatiewetenschappen in Utrecht en werkt sinds 2014 in het programmabureau. Ze is inmiddels een goede bekende binnen de studentendoelgroep, heeft brede ervaring in het communicatievak en bouwde aan haar eigen netwerk in onze bedrijfstak en regio. Carolien is de drijvende kracht achter de onlangs gelanceerde arbeidsmarktcampagne, de nieuwe website en diverse projecten met scholieren en studenten.

Onder de dagelijkse leiding van Carolien gaat het programmabureau van Seed Valley in volle vaart door. In de zomer van dit jaar vieren we het 10-jarig bestaan met een estafette van evenementen. Er staan een paar mooie onderwijsprojecten op de rol. Als vanouds veel te doen dus. Komende maand starten we met de werving van een ondernemende projectmedewerker die het 'Seed Valley clubhuis' in Hoorn komt versterken.


Publicatiedatum: