Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Versterking van de operationele directie van Landgard

Jürgen Hübner versterkt per 1 maart 2018 de directie van Landgard Ost Obst & Gemüse. Als lid van de directie zal Jürgen met name voor de commerciële, administratieve en een deel van de operationele functies van de coöperatie verantwoordelijk zijn, evenals voor de verdere uitbreiding van de internationalisering van de coöperatie met meer eigen lidbedrijven. Een zwaartepunt ligt bij de verdere professionalisering en optimalisering van alle processen – intern en extern – van Landgard Ost.

Jürgen (foto) is 53 jaar en beschikt over jarenlange inkoop- en verkoopervaring in het groenten- en fruitsegment. Sinds 2006 was Jürgen bij het voormalige Univeg Deutschland, tegenwoordig Greenyard Fresh Germany, vestigingsleider van de vestiging München. Hij was lid van het managementteam Duitsland en was verantwoordelijk voor de opbouw en herstructurering van één van de grootste vestigingen in Duitsland.


Met Jürgen versterkt Landgard heel doelgericht de groenten en fruit verkoopcompetentie evenals de commerciële administratie van Landgard in de oostelijke regio. Naast zijn directiefunctie bij Landgard Ost zal Jürgen ook betrokken zijn bij de heroriëntering en positionering van Landgard Süd.

In zijn nieuwe functie vult Jürgen Hübner de huidige directie van Landgard Ost aan en ondersteunt deze. Deze directie bestaat uit Jens Pawlik, Siegfried Klußmann en Silvio Schwentke.

Voor verdere informatie:
www.landgard.de
Publicatiedatum: