Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Milieukeur stelt nieuwe algemene certificatievoorwaarden vast

Naar aanleiding van de herziening van het certificatieschema Milieukeur Plantaardig (nu On the way to PlanetProof) zijn ook de algemene voorwaarden onder de loep genomen. Die voorwaarden stonden zowel geformuleerd als 'algemene eisen' in het certificatieschema, als in het 'reglement Milieukeur'. De regelingen bevatten de nodige overlap en moesten ook worden aangepast vanwege de herziene werkwijze die de Raad van Accreditatie hanteert. Deze Raad houdt toezicht op certificatieschema's en de wijze waarop deze in audits worden gecontroleerd.

SMK hanteert daarom, per 1 maart 2018, nieuwe 'algemene certificatievoorwaarden' die van toepassing zijn op de certificerende instellingen en de certificaathouders On the way to PlanetProof voor alle plantaardige producten. Bedrijven die een aanvraag doen voor certificatie worden gevraagd met deze algemene certificatievoorwaarden in te stemmen. De voorwaarden zijn opgesteld met dank aan de inbreng van een groot aantal certificerende instellingen.

Voor meer informatie:
Milieukeur
www.milieukeur.nl/19/home.html
Publicatiedatum: