Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 t/m 12 juli 2018, Tokyo

Verken de Japanse markt

Van dinsdag 10 t/m donderdag 12 juli 2018 vindt de Greenhouse Horticulture & Plant Factory Exhibition / Conference (GPEC) plaats in Tokyo Big Sight. Deze beurs wordt één keer in de twee jaar georganiseerd en is de belangrijkste B2B beurs in Japan gespecialiseerd in glastuinbouw en planttechnologieën. De laatste beurs in 2016 had 215 exposanten en trok ca. 40.000 bezoekers uit Japan en omstreken (report 2016).
 
Exposeren op GPEC 2018 biedt Nederlandse bedrijven een uitstekende gelegenheid om de Japanse markt te verkennen en in contact te komen met potentiële zakenpartners. Deelnemende bedrijven in het Holland paviljoen kunnen op deze manier gebruik maken van de 'Holland branding' en meeliften op het positieve imago van de Nederlandse tuinbouw.
 
Kosten en deelname
Rondom een bemande Holland lounge is standruimte voor de bedrijven beschikbaar. Een standaardstand (9m2) exclusief inrichting kost omgerekend ongeveer 2600 euro. Voor meer informatie over GPEC 2018, zie de brochure. U kunt op de website het aanmeldingsformulier vinden.

Voor meer informatie:
Ministerie van Buitenlandse Zaken
tok-lnv@minbuza.nl
Tel. +81 3 5776 5490.
 

 
 
Publicatiedatum: