Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HortiContact komt op stoom

Tholen - Om 13:00 uur vandaag opent de Evenementenhal in Gorinchem de deuren voor de tweede dag van de HortiContact. Vanochtend is bovendien het lezingenprogramma al van start gegaan.


Van jong tot oud staan ze op de beursvloer


Kelly van der Klugt van Wayland Developments, dit jaar op de beurs zowel met Glasparel Zuidpolder (70% verkocht) als met Businesspark Vredenburgh, gelegen aan de afslag A12-A20 Rotterdam – Den Haag – Utrecht, nabij Rotterdam – The Hague Airport


Herkenbaar en verrassend
Gisteren begon de beurs als altijd gemoedelijk: rustig in de middag en in de avond meer aanloop en meer leven. Op de vloer valt op dat de standbouwers wederom betere zaken hebben gedaan. Waar een paar jaar geleden nog grotendeels gebruik werd gemaakt van de standaard stands, kiezen opnieuw meer bedrijven voor een eigengebouwde stand. Opvallend is ook dat het aantal televisieschermen bij de stands wederom flink is toegenomen: standhouders pakken uit en investeren in hun presentatie.

Of het ligt aan de goede zaken die de tuinbouwtoeleveranciers de afgelopen jaren hebben gedaan of aan de inspanningen van de beursorganisatie om met zaken als een innovatieroute de beurs in beweging te houden - het zorgt voor een beursvloer die herkenbaar is als altijd, maar toch elk jaar weer wat nieuws te bieden heeft.


Daan van Winden van Vollebregt Barten, dit jaar jubilerend!



Het Benfried team op de beursvloer

Internationale aandacht
De beursorganisatie zet de laatste jaren ook in op de internationale aanloop van de beurs. In totaal 40 internationale telers uit tien verschillende landen nemen deze week deel aan de HortiContact Tour. Als onderdeel van deze excursie brengen ze vandaag een bezoek aan de beurs. Naast een Zuid-Afrikaanse delegatie, bestaat het gezelschap uit telers uit Israël, Zuid-Korea, Italië, Roemenië, Argentinië, Verenigd Koninkrijk, Azerbeidzjan, Polen en Oostenrijk. Voor de delegatie uit Zuid-Afrika is deze tour een onderdeel van hun handelsmissie in Nederland. Ze nemen ook deel aan een B2B Matchmaking event op HortiContact waarbij ze in contact komen met geïnteresseerde Nederlandse tuinbouwbedrijven.

Nieuwe redacteur
Vanuit Groentennieuws en BPnieuws staan we natuurlijk ook op de beurs en komen we langs om jullie op de foto te zetten. Bovendien is onze nieuwe aanwinst Thijmen Tiersma op de beursvloer. Hij gaat het Groentennieuws-team versterken. Kom langs op stand 311 of spot hem met zijn fotocamera in de paden!