Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe generatie software en apps van Nitea

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de volgende generatie software en apps, welke Nitea op de HortiContact zal presenteren. De softwareleverancier is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider en de specialist op het gebied van arbeid- en productieregistratie software in de glastuinbouw.

In 2013 kwam Nitea op de markt met de innovatieve Scan-IT app. Door gebruik te maken van de marktstandaard "Near Field Communication", een techniek die ook door banken wordt gehanteerd, bood Nitea haar klanten een innovatieve oplossing om eenvoudig en hardware-onafhankelijk te kunnen registreren met smartphones en tablets. Nitea beschikt inmiddels over ruime gebruikservaringen van veel klanten. De app is daarom stabiel in gebruik en voorzien van tal van handige functies. 

Personeelsportaal en App
Nitea biedt in haar nieuwe personeelsportaal klanten de mogelijkheid om op beveiligde wijze informatie met medewerkers te delen via een online platform. Geen losse papieren meer van planningen, gewerkte uren, prestaties, verlofaanvragen en -overzichten of verloningsrapportages, maar een platform waarop managers en medewerkers alle beschikbare informatie kunnen vinden.

Technische Dienst
Speciaal voor organisaties in de glastuinbouw biedt Nitea aanvullend op haar Work-IT portfolio een module en app voor de technische dienst. Hoewel deze zelfstandig te gebruiken zijn, zullen bestaande klanten extra voordelen ervaren vanwege de integratie met andere modules en (overkoepelende) rapportages. Met de TD module en app kunnen meldingen eenvoudig worden aangemaakt en overzichtelijk worden ingepland. Dit geldt ook voor wederkerende en periodiek verplichte onderhoudsactiviteiten. Aan een melding kunnen onder meer prioriteiten en bijlagen worden toegevoegd, waaronder foto's. Met de gebruiksvriendelijke app hebben medewerkers van de technische dienst op ieder moment alle meldingsinformatie beschikbaar en kunnen hiermee ook hun uren en het verbruik van materialen registreren.

Work-IT Verpakken
Nitea beschikt over een compleet productportfolio, van registratie van arbeid & productie in de kwekerij tot ondersteuning in het verpakproces in de verpakhal. Naast Work-IT Teelt is er Work-IT Verpakken, een geïntegreerde oplossing en biedt functionaliteiten en inzicht in: (on)verpakte product voorraad, fustvoorraad, orderplanning, communicatie met producenten en keuringen. De software heeft zich reeds bewezen bij diverse grote en middelgrote verpakorganisaties.

HortiContact 2018
Wilt u meer weten over de innovatieve oplossingen van Nitea? Van dinsdag 20 februari tot en met donderdag 22 februari is Nitea te vinden op de HortiContact, stand 248. 
Publicatiedatum: