Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Shuttle systeem als alternatief voor klassieke afduwer

Aan logistieke teeltsystemen worden alsmaar hogere eisen gesteld. "De breedte en diversiteit in het aantal logistieke oplossingen blijft groeien, de vraag naar afhandeling neemt toe en goed opgeleid personeel wordt schaars. Als antwoord op deze uitdaging lanceert Codema haar Shuttle System (CSS). Shuttle systemen of 'shuttle robots' verzorgen volledig automatisch de in- en uitvoer van containers, bakken, trays en of teeltgoten. Daarnaast vormen ze een alternatief voor automatische systemen die opgebouwd zijn uit de 'klassieke' afduwer en haalbaan combinatie.



Het shuttle systeem kan worden geïmplementeerd als een losstaand, maar ook als component in een geïntegreerd logistiek systeem. Codema beschikt over uitgebreide ervaring in de besturing van logistieke teelprocessen. Met gebruik van de Codema SDF software ontstaan extra mogelijkheden zoals sorteren, track and tracing, sequensen en afleveren in geval van orders met hoge prioriteit.

De shuttle komt in 2 varianten, te weten de CSS Enterprise ten behoeve van oplossingen in horizontaal vlak (traditionele kas) alsmede de CSS Discovery dat voornamelijk ontworpen is om te opereren in Multi layer systemen.

Codema-SDF staat op de HortiContact in stand 150.

Voor meer informatie:
CODEMA - SDF
www.sdf.nl

 
Publicatiedatum: