Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Codema SDF

Arbeidsregistratie flexibel gemaakt met nieuwe productlijn

Met nieuwe producten wordt het registreren van gewerkte tijden flexibel gemaakt. Codema SDF die de nieuwe productlijnen op de Horti Contact introduceert, noemt de nieuwe kastjes 'echte alleskunners'.

Veelzijdige hardware
"U kiest zelf hoe u arbeid wilt registreren, wie wanneer toegang heeft tot uw bedrijf en waaraan gewerkte tijd besteed is. Dit alles wordt mogelijk dankzij de veelzijdige hardware van Codema SDF. Het nieuwe arbeidskastje kan omgaan met barcodes, RFID tags en heeft een touchscreen display. De software is gebaseerd op Android. In de volgende fase zal ook uitrol plaatsvinden naar mobiele telefoons, zowel voor Android als IOS." Onder andere Oriental Group en Pligt Professionals starten binnenkort met arbeidsregistratie van SDF op deze nieuwe hardware.

Alleskunners
"Deze alleskunners zijn eerder dit jaar geïntroduceerd om het printen van stickers en labelberichten bij plantenkwekers eenvoudig te maken. Dit werd bij kwekers een steeds grotere uitdaging vanwege de veelheid aan labels die bij een steeds groter wordend aantal orders moesten worden geplakt. De barcodes op de pakbon worden nu door dit kastje gescand, waarna automatisch de bijbehorende labels uit de printer komen. Dankzij grote tevredenheid bij dit onderdeel, wordt het kastje nu dus ook ingezet voor arbeidsregistratie. Tot slot is deze hardware, naast veelzijdig en snel, ook nog eens een zeer voordelige keuze."

Codema-SDF staat op de HortiContact in stand 150.

Voor meer informatie:
CODEMA - SDF
www.sdf.nl

 
Publicatiedatum: