Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Snelle, foutloze invoer met nieuwe padregistratie app"

Is uw padregistratiesysteem een doorn in het oog als gevolg van grote investeringen en hoge onderhoudskosten aan dure, veroudering onderhevige, storingsgevoelige en trage readers? Zijn arbeidsregistratiegegevens onbetrouwbaar door foutieve invoer en onhandige taalbarrières? Hortimax zegt daar een oplossing voor te hebben. "De nieuwe gebruiksvriendelijke HortiMaX iScan app maakt korte metten met alle herkenbare praktische ongemakken van arbeidsmanagement in de hedendaagse tuinbouw."



Snelle workflow
HortiMaX iScan is een mobiel scan-registratiesysteem dat een alternatief biedt voor bekabelde terminals en dure key-, card- en scansystemen in de kas. Via een meertalige smartphone app registreren medewerkers eenvoudig wijze gewashandelingen, oogst en observaties. "Doordat de app werkt met scanbare NFC-tags is de tuinder verzekerd van een snellere workflow en een betrouwbare invoer van gegevens."

Online én offline
De iScan app is eenvoudig te installeren en werkt zowel online als offline. Hierdoor is er te allen tijde een actueel overzicht beschikbaar over de werkzaamheden en de status van het gewas. Dit maakt de prestaties van medewerkers inzichtelijk, geeft overzicht over de voortgang van het werk en brengt de productie gedetailleerd in beeld. 

De app is gemakkelijk in gebruik en faciliteert betere communicatie in het bedrijf, werknemers kunnen worden bij- of aangestuurd via een berichtenservice en ontvangen ook feedback via de app. Daarnaast kan er worden geanticipeerd op ziekten en plagen die binnen de iScan-app snel worden geregistreerd.



Geen specifieke hardware
Marcel Hazenbroek, Product Manager bij HortiMaX vertelt dat de iScan-app geïntegreerd kan worden in HortiMaX' arbeidsmanagementsysteem Productive. "Met HortiMaX iScan worden tuinders niet langer gedwongen om te investeren in specifieke hardware en randapparatuur. In plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van standaard draadloze netwerken en smartphones. Deze techniek gaat met de tijd mee, ontwikkelt zich veel sneller en is steeds betaalbaarder."

HortiContact
HortiMaX zal van 20 tot en met 22 februari op de HortiContact beurs in Gorinchem staan, stand 321. "Onze specialisten vertellen u graag meer over de nieuwe mogelijkheden van dit flexibele arbeidsregistratiesysteem."

Voor meer informatie:
Ridder-HortiMaX
www.hortimax.com
info@hortimax.com

Publicatiedatum: