Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Joachim De Saegher nieuwe CEO voor Belchim Crop Protection

Johan De Saegher heeft vanaf 9 februari 2018 de operationele leiding als CEO van Belchim Crop Protection overgenomen. Dit was de uitdrukkelijke wens van Dirk Putteman, de op 25 januari plotseling overleden oprichter. Ook de familie heeft hierin het volste vertrouwen.

De Saegher heeft reeds een ruime managementervaring opgebouwd bij Taminco als vicepresident van Agro-Sciences en als Chief Operating Officer. De laatste 3 jaar werkte hij voor Belchim Crop Protection als Director in Business Development buiten de EU, in combinatie met zijn rol als CEO van Bi-PA, de biologische ontwikkelingsfirma gekoppeld aan Belchim Crop Protection. De Saegher zal samen met het managementteam van Belchim Crop Protection de continuïteit van de familieonderneming garanderen.

Johan De Saegher
Johan De Saegher (53) is doctor in de chemische technologie. Hij startte zijn carrière in '94 bij UCB, als ingenieur. Daarna werd hij verantwoordelijk voor de wereldwijde productie van UCB-spinoff Taminco. Vanaf 2005 was hij bij Taminco Manager van de Crop Protection Business Unit (gewasbescherming). Daarna was hij er als 'Executive Vice President Agro Sciences and Regional President Latin America and Asia' verantwoordelijk voor gewasbescherming en veevoederadditieven evenals voor de Aziatische en Latijns-Amerikaanse markten. In 2013 werd hij COO van de Taminco Group. Bij de overname van Taminco door Eastman Chemicals, keerde De Saegher terug naar zijn grootste professionele liefde: de gewasbescherming.

Belchim Crop Protection NV
Sinds de oprichting in 1987 ondersteunt Belchim Crop Protection NV land- en tuinbouwers met innovatieve gewasbeschermingsmiddelen en hoogwaardige technische kennis. De onderneming is een wereldwijd groeiend bedrijf met een omzet van € 500 miljoen in 2017. Door een focus op ontwikkeling, registratie en commercialisering, biedt Belchim unieke agrochemische oplossingen voor de nabije en verre toekomst.

Voor meer informatie:
Belchim Crop Protection NV
Technologielaan 7, B-1840 Londerzeel
Tel: + 32 (0)52 30 09 06
Fax: + 32 (0)52 30 11 35
Email: info@belchim.com
www.belchim.com


Publicatiedatum: